Rijksweg Zuid 111a
6161 BH  Geleen
046 - 4741733

STUUR EEN E-MAIL

 

Kat: Kreupelheden

Algemeen
Kreupelheden zijn een veel voorkomend probleem. Een ontelbaar aantal mogelijke oorzaken en achtergronden maakt een volledige indeling op deze website niet mogelijk. Voor alle kreupelheden geldt dat een goed uitgevoerd klinisch onderzoek eventueel gevolgd door röntgenfoto's, echografie of ander onderzoek moeten leiden tot een uiteindelijke diagnose en prognose van het probleem. Gelukkig is het lang niet altijd noodzakelijk om uitgebreid verder onderzoek te doen maar levert het klinisch onderzoek al voldoende informatie.
Binnen onze kliniek beschikken we over alle benodigde apparatuur om een goed röntgenonderzoek uit te kunnen voeren. Dit kan nodig zijn bij het onderzoek naar de oorzaak van pijn of kreupelheden.
Daarnaast behoren de screening van ellebogen en heupen tot de mogelijkheden. Onze kliniek is erkend door W.K. Hirschfeldstichting. Zodat officiële röntgenfoto's door onze kliniek gemaakt kunnen worden.
Bij huisdieren is fysiotherapie een belangrijke ondersteunende factor bij herstel en revalidatie van problemen van gewrichten, spieren en pezen. Binnen onze kliniek is veel aandacht voor deze manier van behandelen.
Uitgebreide informatie is te krijgen bij de fysiotherapeut. Behandelingen zijn mogelijk volgens afspraak.

Chirurgie
Diverse operaties worden binnen onze kliniek uitgevoerd. Daarnaast werken we intensief samen met diverse specialisten uit binnen- en buitenland. Specifieke informatie over bepaalde aandoeningen en chirurgische mogelijkheden kunt u hier vinden onder het kopje 'orthopedie' van de menubalk.