Dierenkliniek GeleenDierenkliniek Pijls te Geleen

Wij staan klaar voor u om uw huisdier de beste diergeneeskundige zorg te bieden met een kundig en ervaren team van dierenartsen en paraveterinairen. Onze dierenartsen zijn en blijven daarvoor op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

Wij bieden professionele medische zorg voor uw zieke hond, kat of knaagdier. Samen met u zoeken we naar de beste behandeling voor het gezondheidsprobleem van uw huisdier. Daarvoor hebben we de kennis, ervaring én de modernste apparatuur in huis. Zo is Dierenkliniek Pijls onder andere, als enige kliniek in Limburg, verbonden met de Samenwerkende Diergeneeskundige Kankercentra.

Maar daarnaast helpen wij u ook graag met advies omtrent vlooien-, teken- of wormbestrijding of preventieve zorg zoals onder andere vaccinaties, waarbij we streven om te vaccineren op maat, gebitsreinigingen, gewichtscontrole of screening van heup- of elleboogdysplasie.

Zo blijven we uw dier de beste zorg bieden, een dierenleven lang! In een prettige, persoonlijke sfeer met compassie voor u en uw huisdier!