Dierenkliniek GeleenSenior Care Programma

Senior Care Programma

Als ze ouder worden krijgen honden en katten vaker last van gezondheidsklachten. Hierbij kunt u onder andere denken aan artrose, tandsteen en andere gebitsproblematiek, stofwisselingsziekten, een verminderde functie van het hart of nierfalen. Om deze vervelende aandoeningen in een vroeg stadium te kunnen opsporen en behandelen, hebben wij het Senior Care-programma ontwikkeld.

Het Senior Care – programma biedt uw huisdier alles wat hij nodig heeft voor een gezonde oude dag. Tijdens het intake consult wordt met u uitgebreid gesproken over veranderingen in het gedrag, de eetgewoonten of de beweging van uw hond of kat. Onze dierenartsen kijken uw huisdier tijdens een lichamelijk onderzoek volledig na waarbij eventuele (beginnende) lichamelijke klachten aan het licht komen. Samen met u wordt er gekeken of er aanvullende diagnostiek nodig is. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit een röntgenfoto van uw hond die stijver begint te lopen of uit een bloedonderzoek voor uw kat die veel begint te drinken. Doordat de meeste onderzoeken direct in onze kliniek uitgevoerd kunnen worden, heeft u snel een uitslag en kan een eventuele beginnende aandoening in een vroeg stadium behandeld worden.

Is uw huisdier kerngezond, dan verstrekken we u tips om dat zo te houden. Wanneer u zich aanmeldt voor het Senior Care – programma, dan neemt de dierenarts contact met u op voor een afspraak.