Dierenkliniek GeleenOpeningstijden

Maandag t/m vrijdag van 8.30 u tot 18.30 u
Zaterdag van 10.00 u tot 12.00 u

Om u en uw huisdier de aandacht en zorg te kunnen geven die u verdient, werken wij uitsluitend op afspraak. Om een afspraak te maken kunt u tijdens onze openingstijden bellen naar 046-4741733. Bij het maken van een afspraak zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden met een voorkeur voor tijdstip en dierenarts.

Spoedgevallen:

Voor spoedgevallen is de kliniek 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via ons normale telefoonnummer: 046-4741733. U wordt – ook ’s avonds en in het weekend – zo snel mogelijk geholpen door een van onze dierenartsen of een waarnemende collega.

Twijfelt u of het gaat om een spoedgeval? Bel ons gerust, ook ’s avonds of ’s nachts, om te overleggen of uw huisdier direct moet langskomen in onze praktijk.

Telefonische afspraak:

Heeft u een telefonische afspraak met één van onze dierenartsen? Uitsluitend dan dient u gebruik te maken van ons andere nummer 046-4230795.

Afhalen voer & medicijnen:

Voer en herhalingsrecepten kunnen zonder afspraak afgehaald worden tijdens onze reguliere openingstijden. Omdat we u liever niet voor niets laten komen, is het verstandig om vooraf even te bellen of we het product inderdaad op voorraad hebben.