Dierenkliniek GeleenKattenhotel Oase te Geleen

Bij onze dierenkliniek is sinds ruim 20 jaar een Kattenhotel gevestigd. Hier kunt u uw kat met een gerust hart achterlaten, terwijl u lekker een weekendje weg of op vakantie gaat. Het Kattenhotel bestaat uit een groot groepsverblijf met een uitloop naar buiten en een aantal kamers speciaal voor gasten die veterinaire zorg of dieetvoeding nodig hebben, of individueel wensen te verblijven.

Wanneer uw kat bij ons blijft logeren, is het belangrijk dat hij of zij een geldige vaccinatie heeft. Dit betekent dat de kat het afgelopen jaar nog ingeënt moet zijn. Ook dient u het vaccinatieboekje mee te brengen als bewijs. Wij zijn verplicht om dit in bewaring te hebben, mochten wij controle krijgen.

Voor een impressie van ons Kattenhotel, bekijk dan graag onderstaand filmpje, dan kunt u zelf zien hoe Nora en alle andere katten genieten van hun verblijf:

 

Om onze gasten en verblijven parasiet vrij te houden, krijgt elke kat daarnaast bij aankomst een pipetje Stronghold Plus® toegediend. Deze pipet beschermt uw kat gedurende een maand tegen wormen, vlooien, teken, oormijten en andere ongewenste parasieten. Ook wordt uw kat kort nagekeken door een van onze dierenartsen.

Doordat het hotel naast de dierenkliniek ligt, staan de katten tijdens hun verblijf onder permanent toezicht van onze dierenartsen. Wanneer uw dier ondanks alle voorzorgsmaatregelen toch ziek wordt tijdens het verblijf, kan hij of zij direct worden voorzien van de nodige medische zorg.

Ook kan, indien gewenst of noodzakelijk, tijdens het verblijf behandelingen zoals een gebitsreiniging of een operatie uitgevoerd worden. Dit voorkomt extra stress voor de kat, omdat hij/zij niet apart hiervoor naar de kliniek hoeft te komen. Daarbij zorgen wij ervoor dat uw kat dan vooraf nuchter wordt gehouden en ook houden wij hem/haar onder toezicht tijdens de recovery.

Om zoveel mogelijk de rust te bewaren binnen de groep katten die in ons Kattenhotel verblijft, kunt u uw kat uitsluitend op een van tevoren afgesproken tijdstip brengen of halen. Van maandag tot vrijdag is dit tussen 12.00 u en 13.00 u en op zaterdag tussen 10.00 en 12.00 u. Op zondag en feestdagen is het niet mogelijk om uw kat te brengen of te halen. Uiteraard hebben we ook begrip voor u als u bijvoorbeeld al vroeg moet vertrekken of pas laat kunt halen. Het kan dan zijn dat uw kat pas later naar het verblijf wordt gebracht, dan wel eerder uit het verblijf wordt gehaald en enige tijd in de opnameruimte van onze kliniek moet wachten.

Onze tarieven

De tarieven voor het verblijf in ons Kattenhotel worden berekend per dag of dagdeel dat de kat in ons Kattenhotel verblijft.

  • 13,90 per dag normaal tarief
  • 15,80 per dag bij dieetvoeding, exclusief voer. Dit kunt u zelf meebrengen of in onze kliniek kopen (uitsluitend Hill’s ®)
  • 18,10 per dag voor extra zorg, zoals ingeven van medicijnen 1x daags, uitgebreid borstelen
  • 16,60 per pipet Stronghold Plus® (2,5-5 kg) , welke 4 weken geldig en werkzaam is. Bij een verblijf langer dan deze 4 weken, zal een 2e pipet Stronghold noodzakelijk zijn

Katten die uitgebreidere zorg nodig hebben, zoals 2x of vaker per dag medicijnen toedienen of bijvoorbeeld het spuiten van insuline, zijn ook welkom in ons Kattenhotel. Voor hen zullen wij in overleg met u aparte tarieven hanteren en kan een weekendtoeslag nodig zijn.

Wilt u een verblijf boeken of wilt u eerst nog meer informatie of het Kattenhotel vooraf bezichtigen? Neem dan contact op met onze dierenkliniek via 046-4741733.